Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alanya Son Dakika Yangın - Alanya'da çalılık alanda yangın - Son Dakika : Antalya'nın alanya ilçesinde bir havalandırma atölyesinde çıkan yangın, yaklaşık 1.5 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

Alanya Son Dakika Yangın - Alanya'da çalılık alanda yangın - Son Dakika : Antalya'nın alanya ilçesinde bir havalandırma atölyesinde çıkan yangın, yaklaşık 1.5 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.. Alanya'da son bir haftada 3 yangın yaşandı. Alanya'nın mahmutlar mahallesi'nde 2 grup arasında arbede yaşandı.olay etraftaki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla. Bölgedeki ekiplere 'kaçın' talimatı gitti. Kuzeyinde toros dağlarının uzanması tanınan ilçede, tarih boyunca birçok uygarlık varlığını. Bir son dakika haberine göre alanya'da çalılık alanda yangın paniği yangında 2 dönümlük arazi ve çevresindeki bazı seralar zarar gördü.

Alanya belediyesi söndürme ekibinde görevli ali rıza uyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerine yangın ihbarının gelmesi üzerine hızlıca bölgeye ulaştıklarını söyledi. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Bir son dakika haberine göre alanya'da çalılık alanda yangın paniği yangında 2 dönümlük arazi ve çevresindeki bazı seralar zarar gördü. Yangını nedeniyle kırsal kesimdeki 100'e yakın ev tahliye edildi, 12 kişi yaralandı. Alanya yangın haberleri ve alanya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin.

Alanya'da korkutan yangın! Fabrika alevlere teslim - Son ...
Alanya'da korkutan yangın! Fabrika alevlere teslim - Son ... from i2.milimaj.com
Yangında, yaklaşık 10 dönüm alan zarar gördü. Metinler kısa, haber dili de yalındır. Çevre ilçelerden de itfaiye ve orman işletme müdürlüklerine bağlı ekipler destek için yangın noktasına yönlendirildi. «gazi̇paşa da yangin bir kac.yerde daha çikmiş yeterli̇ i̇tfai̇ye olmadiği söyleni̇yor söndürme i̇çi̇n…» Antalya'nın alanya ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda yangın çıktı. Haber fi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Alanya'da uyuşturucu ticareti yapılan eve baskın. Bir son dakika haberine göre alanya'da çalılık alanda yangın paniği yangında 2 dönümlük arazi ve çevresindeki bazı seralar zarar gördü.

Antalya'nın alanya ilçesinde de ormanlık alanda yangın çıktı.

İlçenin bereket mahallesi dere mevkisindeki tarım arazisinde başlayan yangın, ormanlık. «gazi̇paşa da yangin bir kac.yerde daha çikmiş yeterli̇ i̇tfai̇ye olmadiği söyleni̇yor söndürme i̇çi̇n…» Çevre ilçelerden de itfaiye ve orman işletme müdürlüklerine bağlı ekipler destek için yangın noktasına yönlendirildi. Sayısı 22'yi bulan ve %95 insan kaynaklı çıkan bu yangınlar sadece alanya'da değil antalya çevre ilçelerde. Metinler kısa, haber dili de yalındır. Antalya'nın alanya ilçesinde dün sabah sapadere kanyonu'nda ormanlık alanda çıkan yangın, tamamen kontrol altına alındı. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Antalya'nın alanya i̇lçesi'nde çevresinde oteller, tarım alanları ve yerleşim yerlerinin bulunduğu turistik kargıcak mahallesi'nde makilik alanda yangın çıktı. Alanya gazetesi, alanya gündeminden en son tarafsız ve güncel haberleri oku, alanya'da magazin, spor, siyaset, gündemdeki en son gelişmeler. En son son dakika alanya yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin. Alanya'nın sapadere mevkii yakınlarında saat 10.00 alanya belediyesi söndürme ekibinde görevli ali rıza uyar, bize 2 saat önce yangın ihbarı geldi. Yangında, yaklaşık 10 dönüm alan zarar gördü. Antalya alanya'da ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alanya yangın haberleri ve alanya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Konaklı bölgesi yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Antalya'nın alanya ilçesinde sabah saatlerinde başlayan yangın yayılarak devam ediyor. Alanya'da çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Alanya belediyesi söndürme ekibinde görevli ali rıza uyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerine yangın ihbarının gelmesi üzerine hızlıca bölgeye ulaştıklarını söyledi.

Son dakika haber... Terlik fabrikasında yangın: 1 yaralı ...
Son dakika haber... Terlik fabrikasında yangın: 1 yaralı ... from foto.haberler.com
Yüksek sıcaklık ve rüzgarın etkisiyle kısa sürede genişleyerek beldibi, fakırcalı, başköy ve gazipaşa sınırındaki yeniköy'e yayılan yangına gece boyunca çevre il ve. «gazi̇paşa da yangin bir kac.yerde daha çikmiş yeterli̇ i̇tfai̇ye olmadiği söyleni̇yor söndürme i̇çi̇n…» Sayısı 22'yi bulan ve %95 insan kaynaklı çıkan bu yangınlar sadece alanya'da değil antalya çevre ilçelerde. Alanya'da israfa dikkat çekmek için 30 çuval ekmek toplayıp film çektiler. Antalya'nın alanya ilçesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Yangında, yaklaşık 10 dönüm alan zarar gördü. En son son dakika alanya yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin.

Yangında, yaklaşık 10 dönüm alan zarar gördü.

Antalya'nın alanya ilçesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Valilik son yaptığı açıklamada yangının kontrol altına alındığını belirtti. Alanya'da israfa dikkat çekmek için 30 çuval ekmek toplayıp film çektiler. Alanya'da son bir haftada 3 yangın yaşandı. Antalya'nın alanya i̇lçesi'nde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, 10 hektarlık alanda etkili oldu. Alanya'ya bağlı cikcilli mahallesi'nde yerleşim yerlerinin yakınındaki ormanlık alanda sabah saatlerinde yangın çıktı. Bir son dakika haberine göre alanya'da çalılık alanda yangın paniği yangında 2 dönümlük arazi ve çevresindeki bazı seralar zarar gördü. Konaklı bölgesi yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alanya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Alanya'nın mahmutlar mahallesi'nde 2 grup arasında arbede yaşandı.olay etraftaki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla. Yangın son derece büyüdü ve bize 'kaçın' talimatı geldi. Metinler kısa, haber dili de yalındır.

Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı. Antalya alanya'da ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alanya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Alanya merkeze yaklaşık 1 saat uzaklıktaki sapadere kanyonu, cinaliler mevkinde bugün saat 10.00 sıralarında bilinmeyen nedenle orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekiplerin müdahalesiyle kısmen kontrol altına alınan yangının söndürülmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Alanya Belediyesi ekipleri çalışıyor - Mahmutlar Haber, En ...
Alanya Belediyesi ekipleri çalışıyor - Mahmutlar Haber, En ... from www.mahmutlarpost.com
Antalya'nın alanya ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın alanya ilçesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Alanya'da 3 katlı apartmanın çatısı alev alev yandı. Alanya merkeze yaklaşık 1 saat uzaklıktaki sapadere kanyonu, cinaliler mevkinde bugün saat 10.00 sıralarında bilinmeyen nedenle orman yangını çıktı. Alanya'da son bir haftada 3 yangın yaşandı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Antalya'nın alanya i̇lçesi'nde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, 10 hektarlık alanda etkili oldu. Son dakika alanya yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler.

Bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi.

Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Alanya'da son bir haftada 3 yangın yaşandı. Antalya alanya'da ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın alanya ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. İlçenin bereket mahallesi dere mevkisindeki tarım arazisinde başlayan yangın, ormanlık. Alanya'da uyuşturucu ticareti yapılan eve baskın. Antalya'nın alanya i̇lçesi'nde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, 10 hektarlık alanda etkili oldu. Alanya'da çalılık alanda çıkan yangın büyüyüp ormana sıçramadan söndürüldü. Alanya'nın sapadere mevkii yakınlarında saat 10.00 alanya belediyesi söndürme ekibinde görevli ali rıza uyar, bize 2 saat önce yangın ihbarı geldi. Yangın son derece büyüdü ve bize 'kaçın' talimatı geldi. Türkler mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı otelin bodrum katından henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alanya' da 4 yıldızlı otelde yangın. Çevre ilçelerden de itfaiye ve orman işletme müdürlüklerine bağlı ekipler destek için yangın noktasına yönlendirildi.

Sayısı 22'yi bulan ve %95 insan kaynaklı çıkan bu yangınlar sadece alanya'da değil antalya çevre ilçelerde alanya son dakika. Alanya' da 4 yıldızlı otelde yangın.